BARAĆ JE BEZ KLUBA I TRENIRA S JAZINAMA
[VIDEO] Perović: Barać je interesantan, razgovarat ću s Jusupom
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 2.10.2010 u 0:49.
ZDNews.hr

Pankracije Barać Foto: ZadarSport (arhiva)


Zadarski kuloari ovih dana sve više bruje o jednom od najtrofejnijih zadarskih igrača, Pankraciju Baraću u kontekstu novog pojačanja kluba iz Jazina. Barać već neko vrijeme trenira s KK Jazine, a onjegovom eventualnom dolasku u Zadar razgovarali smo s predsjednikom kluba, Dinom Perovićem i trenerom, Danijelom Jusupom.

Jusup je kazao kako bi se dovođenjem Baraća zatvorio prostor mladim igračima.

- Pankracije je dobar igrač, ali mi se moramo odlučiti hoćemo li mlađe igrače ili nećemo. Ako ćemo mlađe igrače, onda im treba ostaviti prostor da igraju, a ne dovoditi igrače koji će ih zatvarati. Ako smo se odlučili da imamo mali budžet, ako smo se odlučili za mlade igrače, onda oni trebaju igrati, treba im dati šansu i ne zatvarati im prostor, koliko je to moguće, naročito sad na startu sezone, pa da vidimo kako će odreagirati. Ako odreagiraju dobro, super, ako ne, onda ćemo možda tražiti neke alternative. Svi se kunemo već godinama da trebamo razvijati mlade igrače. Sad kad dobiju mladi šansu, trebamo se strpjeti malo - riječi su Jusupa.

No, predsjednik KK Zadar, Dino Perović ne slaže se s Jusupom te najavljuje razgovore s trenerom oko možebitnog angažmana Baraća.

– Interesantan je Barać, prije svega što nema nikakav angažman i što je slobodan igrač. Trebamo još jednom sjesti s trenerom Jusupom da vidimo da li bi se on uklopio u njegovu koncepciju, pa ćemo nakon toga biti pametniji – kazao je Perović.


Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.