KUP KREŠIMIRA ĆOSIĆA
Kup Krešimira Ćosića: Voštarnica izbacila Pet Bunara!
Piše: Mario Bašić | Objavljeno 29.9.2010 u 1:50.
ZDNews.hr

Voštarnica Foto: eZadar


U prvom krugu kupa Krešimira Ćosića, košarkaši Voštarnice pobijedili su momčad Pet Bunara i eliminirali je iz daljnjeg takmičenja. Prva četvrtina protekla je u ravnopravnoj borbi, a minimalnu prednost ostvarila je momčad Pet Bunara (18-15).

U drugu četvrtinu Voštarnica je ušla mnogo agresivnije i na odmor odlazi sa zasluženom prednosti od pet koševa razlike (36-31). Dominacija Voštarnice se nastavlja sve do osam minuta prije kraja susreta i prednosti od 14 koševa. Kada je izgledalo da je utakmica riješena, igračima Voštarnice ponestalo je snage, što momčad Pet Bunara koristi i pred sam kraj dolazi na minimalan zaostatak od jednog koša.

Samo 25 sekundi prije kraja utakmice, Voštarnica ima plus 1 i napad do kraja. Totalnu zbunjenost klupe Pet Bunara, koja je zaboravila napraviti prekršaj, u život vraća Vidaković nepotrebnim i nerezonskim šutom 10 sekundi prije kraja utakmice, ali na njegovu sreću, u borbi na odbijenu loptu Grgurović iznuđuje prekršaj nakon kojega pogađa samo jedno slobodno bacanje i ostavlja Bunarima priliku za pobjedu. No, na njihovu žalost novopridošli mladi igrač Zadra, Marko Ramljak, koji je danas odigrao dobro, nije pogodio šut za pobjedu (trica).

VOŠTARNICA - PET BUNARA 66-64 (18-15, 13-21, 15-21, 18-9)

PET BUNARA: Jurlina 13, Mičić 7,Jurjević, Zovko, Milin 9, Gligora 12, Šamarija 2, Ljubičić, Smolić, Šango 2, Ramljak 7, Vrsaljko 12

VOŠTARNICA:
Blaslov 7, Bronić, Đerđa, Božulić, Vidaković 14, Bulić 1, Barić 8, Dražović 19, Mišić 6, Graić, Grgurović 3,Pikunić 8

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.