BARANČIĆ ODRADIO TRENING S PRVOM MOMČADI
Jusup se nije pojavio na popodnevnom treningu; Zadar želi Ivu Ivanova
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 29.9.2010 u 0:50.
ZDNews.hr

Danijel Jusup i Ivan Barančić Foto: ZDS (arhiva)


Trener prve momčadi, Danijel Jusup, nije se pojavio na popodnevnom treningu u Krešinoj dvorani, pa je Ivan Barančić, Jusupov pomoćnik, odradio trening s prvom momčadi. Tijekom dana, uspjeli smo doći i do samog Jusupa koji nam je kazao kako je bolestan, te kako trenutno nije u stanju davati nikakve izjave 'iako su ga zvali još neki novinari'.

Ive Ivanov pred potpisom za KK Zadar

Što se ostalih stvari vezanih za KK Zadar tiče, novo pojačanje Zadrani su izgleda pronašli u talentiranom krilnom centru Borik Puntamike, Ivi Ivanovu koji je osim za Borik, dvije godine nastupao za Zabok. Prema izvorima bliskim igraču, doznajemo kako Ivanov ne bi imao ništa protiv još jednog potpisa za svoj matični klub koji ga se olako odrekao prije nekoliko godina. Kako će se ova situacija rasplesti, doznat ćemo tijekom današnjeg dana.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.