UPRAVA SABOTIRA JUSUPA
Jusup: Trebaju nam dva igrača, Uprava: Ništa od toga
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 27.9.2010 u 23:46.
ZDNews.hr

Danijel Jusup Foto: 057info


Igra gluhog telefona u KK Zadar i dalje se nastavlja. Nakon što je trener Jusup danas za Novi radio kazao kako mu trebaju još dva pojačanja, UO KK Zadar odlučio je neispoštovati Jusupove zahtjeve, pa je tako ubrzo stiglo i klupsko priopćenje. Podsjetimo, Ricardo Greer, koji je potjeran nakon poraza Zadra od Borika (pripremna utakmica!), dobio je dvije plaće, točnije, 334.000 kuna. Što će biti s novcima od transfera Hrvoja Perića te ostatkom koji je bio namijenjen Ricardu Greeru, poznato je samo Upravi kluba, koja na ova način sabotira Jusupov rad.

Poštovani,

u ponedjeljak, 27. rujna održana je sjednica UO KK Zadar. Na sjednici je zaključeno kako u ovom trenutku nije moguće ostvariti dovođenje novog igračkog pojačanja, te da će se eventualni dolazak pojačanja u obzir moći uzeti u sljedećim mjesecima. Trener Danijel Jusup i momčad imaju bezrezervnu podršku čitavog Upravnog odbora.

UO KK Zadar

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.