PRIDRAGA
Stari sportovi: Pridraga ukupni pobjednik
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 26.9.2010 u 23:04.
ZDNews.hr

Pridraga - ukupni pobjednik Foto: ZDS


Početkom Svibnja osnovana je konopaška liga Like i Dalmacije. Nastupile su ekipe Svetog brda i Karlobaga iz Ličko-senjske županije, Pridrage i Vlašića iz Zadarske, Dubrava iz Šibensko-kninske i ekipa Luke Ploče iz Dubrovačko-neretvanske županije.

Svaka momčad je organizirala turnir na kojem su se natjecatelji borili svatko sa svakim. Momčad broji 10 natjecatelja koji sudjeluju u vuči plus zamjene,a vuče se do dvije pobjede. Pored natjecanja u potezanju konopa, organizirano je natjecanje u drugim starim sportovima kao što je kamena s ramena, skok s mista, bacanje ruke i kličak. Posljednji turnir održan je u Vlašićima 25. rujna, na kojem je pobijedila momčad Pridrage. Pridraga jeujedno i ukupni pobjednik lige s tri prva i dva druga mjesta. Drugo mjesto zauzela je momčad Svetog brda, a treće Dubrava.

Pridraga: Zoran Viduka, Marko Viduka, Stojan Viduka, Stanko Viduka, Slavko Viduka, Ante Viduka, Ivan Viduka, Jure Batur, Ivica Pedić, Ante Oštrić, Petar Oštrić, Marinko Marić, Zoran Čulina, Zvonko Vrkić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.