PRIPREME KK ZADAR
Košarkaši Zadra poraženi od Partizana
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 23.9.2010 u 22:52.
ZDNews.hr

Brandon Brown bio je najučinkovitiji u redovima Zadra Foto: Arhiva


U subotu i nedjelju protiv FMP-a i Kvarnera 201/ŠirokogNakon poraza od Partizana, Zadrani su se zaputili prema Rijeci, gdje će u subotu (protiv FMP-a) i nedjelju (protiv Kvarnera 2010 ili Širokog) odigrati dvije utakmice na dogovorenom turniru.
U dvorani Pionir u Beogradu, košarkaši Partizana, nakon Borik Puntamike, nanijeli su Zadru drugi poraz u pripremnom dijelu. Košarkaši Partizana dobro su otvorili utakmicu, no u drugoj dionici Zadar je odigrao čvršće i organiziranije u obrani, gdje su po prvi put došli do dvocifrene prednosti.

Početak treće četvrtine donio je bolju igru Partizana, pa se tako domaći sastav ubrzo približio na samo koš zaostatka (48:49). U 34. minuti, Partizan je izjednačio, a u neizvjesnoj završnici, Zadar je poklekao te izgubio 75:67.

Najbolji u redovima Partizana bio je Vesely sa 19 ubačaja, po 9 su dodali Milosavljević i Đekić. U redovima poraženog, Zadra, bolji od ostalih bio je Brown sa 16 koševa. Slijede ga Car sa 15 i Golemac sa 12 koševa.

Partizan: Vesely 18, Milosavljević 9, Katić 11, Kecman, Lučić 4, Lešić 6, Jawai 8, Đekić 9, Klobučar 8, Božić 2, Mitrović, Jaramaz.

Zadar: Car 15, Vladović 6, Baturi, Golemac 12, Perinčić 3, Dundović 2, Marčinković 4, Olivari 3, Brown 16, Bilan 7, Pelcmann, Vlaić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.