DRUGA POBJEDA U NIZU
Oduševljenje u Beogradu: Zadar svladao i Mega Vizuru!
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 22.9.2010 u 21:23.
ZDNews.hr

Šime Olivari - proradio kad je najviše trebalo! Foto: ZDS (arhiva)


Zemun.
Dvorana: Mala Vizura.
Gledatelja: 100. Mega Vizura – Zadar 63:73(13:26, 18:11, 16:16, 16:20).
Suci: Mrdak, Mažić i Milojković (svi Srbija)

MEGA VIZURA: Milisavljević 13, Riboškić 6, Cvetković 9 , Matović 10, Vujović 2, Luković 4, Dramićanin 3 , Reljić, Maravić 12 , Demčešen, Nikolić 4, Riznić.

ZADAR: Car 10, Batur, Golemac 5, Perinčić 10, Dundović 9 , Marčinković 10, Olivari 10, Brown 11 , Peltzmann, Bilan 8, Vlaić.

Košarkaši Zadra stigli su do nove pobjede u Beogradu! Nakon jučerašnjeg slavlja nad Cvenom Zvezdom, pala je i momčad Mega Vizure koja, doduše ne vrvi s nekim poznatim košarkaškim imenima. Kada je bilo najpotrebnije, u redovima Zadra ukazao se Šime Olivari pogodivši u nizu dvije trice i jednu dvicu.

Najbolji u redovima Zadra bili su Brown sa 11 te Olivari, Perinčić, Car i Marčinković sa po 10 ubačaja. Kod poraženog domaćina, bolji od ostatka momčad bio je Milisavljević sa 13 koševa.

Posljednja utakmica turnere po Srbini igra se u četvrtak navečer, kada će izabranici Danijela Jusupa odigrati prijateljsku utakmicu s Partizanom.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.