ISTINE RADI...
ŠC Višnjik: Prodano je svega 237 godišnjih pretlplata
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 22.9.2010 u 16:30.
ZDNews.hr

Prodaja pretplate ove godine ide katastrofalno loše Foto: KK Zadar


Prodaja pretplate KK Zadar, za nadolazeću sezonu ide očajno – potvrdili su nam to djelatnici ŠC Višnjik. Iako je direktor KK Zadar, Zdenko Mičić u današnjem izdanju jedne novine kazao kako se na pultovima ŠC Višnjik dnevno proda između 25 i 30 godišnjih pretplata, ta se informacija pokazala netočno, a očito je u javnost plasirana s namjerom obmanjivanja javnosti.

Da bi stvar provjerili, razgovarali smo s direktorom ŠC Višnjik, Dinom Bailom, koji je u razgovoru za ZadarSport kazao kako je do sada ŠC Višnjik prodao svega 237 godišnjih pretplata u razdoblju od 8. do 22 rujna u 12 sati, što je u prosjeku skoro pa duplo manje od brojke koju Mičić navodi.

Loš martketing i promocija

Podsjetimo, u istom vremenskom odmaku, dakle u prvih 14 dana od početka prodaje pretplata, lani, prodano je nešto više od 1400 godišnjih pretplata, potvrdio je to direktor ŠC Višnjik, Dino Bailo za ZadarSport. A da je prodaja krenula očajno, pokazala je i broja od samo 64 prodane godišnje ulaznice u prvih pet dana.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.