KOŠARKAŠKIM KLUBOM ZADAR VLADA RASULO
Potjeran Ricardo Greer, igrač čiji je ugovor 'težak' 230 tisuća eura!
Piše: H. Bajlo i M. Bašić | Objavljeno 18.9.2010 u 14:58.
ZDNews.hr

Ricardo Greer Foto: Arhiva (ZadarSpor)


Rasulo, teško rasulo vlada Košarkaškim klubom Zadar. Ovo je činjenica, a ne samo fraza koju zadarski navijač nažalost ponavlja iz dana u dan. Da je tomu tako, potvrđuje i današnje otkazivanje fotografiranje igrača za narednu sezonu, kao i to što je potjeran je Ricardo Greer, a klub će na svoju štetu raskinuti ugovor vrijedan 230 tisuća eura.

Vatrena subota u KK Zadar počela je prvim primljenim e-mailom od strane glasnogovornice kluba u 7 sati i 57 minuta. Odgođeno je fotografiranje momčadi Zadra za sljedeću sezonu zakazano za 12 sati:

Poštovani,

snimanje igrača KK Zadar zakazano za subotu u 12 je otkazano.

Pozdrav!

Slavica Vulin


Nakon toga, u 12 sati i 41 minutu, na adresu ZadarSporta stigao je novi e-mail sljedećeg sadržaja:

Poštovani,

nakon sinoćnje utakmice između KK Zadar i KK Borik Puntamika, obavljen je razgovor s igračem Ricardom Greerom. Rezultat glasi kako će se sporazumno ići na raskid ugovora između spomenutog igrača i KK Zadar, a detalji bi trebali biti riješeni u sljedećim danima.

Pozdrav!

Slavica Vulin


Podsjetimo, KK Zadar potpisao je jednogodišnji ugovor s Dominikancem, Ricardom Greerom, a trener Danijel Jusup i direktor, Zdenko Mičić, u više navratu sa naglašavali kako je upravo Greer jedan od važnijih kotačića u momčadi Zadra.

Sada već bivši igrač Zadra, Ricardo Greer ima pravovaljani ugovor s KK Zadar, a njegova plaća u potpisanom ugovoru s obje strane iznosi 230 tisuća eura na godinu dana. Kako je poznato da će se ugovor raskidati na Zadrovu štetu, ostaje nam za vidjeti hoće li netko od gore navedenog dvojca sanirati štetu nanesenu KK Zadar iz svog džepa.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.