NEZAUSTAVLJIVI IVE IVANOV
Košarkaši Borik Puntamike pobijedili Zadar
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 17.9.2010 u 22:45.
ZDNews.hr

Ive Ivanov Foto: ZL


Zahvale Ivi Uči Pulaniću, oproštaj Žorža i Dundova

Nakon minute i 15 sekundi igre, bivši igrači Zadra i Borik Puntamike, Marko Žorž i Miro Dundov oprostili su se od aktivnog igranja košarke. Direktori Borika i Zadra obojici igrača uručili su prigodne poklone s uokvirenim dresovima. Uslijedila je i još jedna svečanost, veliko treneru mlađih generacija, Ivi Uči Pulaniću KK Zadar se zahvalio na dugogodišnjem radu i svemu učinjenom za klub.
Košarkaši Zadra poraženi su u svojoj dvorani pred 1500 gledatelja u svojoj petoj pripremnoj utakmici od gradskog rivala, Borik Puntamike rezultatom 86-81.

Bila je ovo utakmica u kojoj igrači trenera Plantaka ni u jednom trenutku nisu izgubili kontrolu nad igrom, dok na suprotnoj strani, kod trenera Danijela Jusupa, stvari nikako nisu 'štimale'. Zadar nije imao igru pod košem i u ovoj utakmici se previše oslanjao na vanjski šut.

Najbolji u redovima Borika bio je danas nerješiva enigma za trenera Danijela Jusupa, Ive Ivanos, sa 24 postignuta koša, 12 koševa dodao je Jure Škifić, a po 11 Čakarun i Pešut. U redovima Zadra, bolji od ostalih bili su Vladović sa 27 te Golemac sa 17 postignutih koševa.

Zadarsport.comDino Perović, predsjednik KK Zadar

KK Zadar: Car 12, Vladović 27, Golemac 17, Dundović 7, Marčinković 6, Olivari 4, Greer 2, Bilan 4, Pelczmann, Vlaić

KK Borik Puntamika: Škifić 12, Mrkić, Mikulić 5, Čakarun 11, Krešan, Žorž, Troskot, Jurjević 6, Grabovac, Plantak, Pešut 11, Ivanov 24, Dundov 1


Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.