OMLADINSKI POGON
Odlaze još dvojica juniora iz KK Zadar?
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 14.9.2010 u 21:41.
ZDNews.hr

Jazine Foto: ZadarSport (arhiva)


Prema informacijama koje već danima kruže zadarskom Kalelargom i užim krugom onih ljudi koji prate omladinski pogon KK Zadar, nakon odlaska Tonija Prostrana, te nedavno i Dominika Mavre iz Zadra u Zagreb, još bi minimalno dvojica igrača Zadra navodno uskoro trebala napustiti svoj matični klub.

Kako se doznaje od izvora bliskim igračima, (imena igrača su imena poznata redakciji ZadarSporta), oni su nezadovoljni tretmanom i profesionalnošću KK Zadar. Taj dio se ne odnosi previše na juniorsku momčad koju vodi Petar Popović, već se odnosi na načinom na koji su se mladi igrači lani tretirali u KK Pet Bunara, gdje većina mladih igrača KK Zadar već neko vrijeme nastupa u sklopu razvoja mladih igrača.

Veze, vezice i poveznice

Oni koji prate razvoj mladih igrača, posebice u KK Pet Bunara, svjedoci su lošem tretmanu i odnosu/povjerenju prema mladim igračima. Sjetimo se nekoliko primjera Roka Jurline i Ivana Mikulića koji su gotov cijelu lanjsku sezonu prosjedili radi potpunog zanemarivanja i lošeg odnosa kluba prema istima, dok su s druge strane neki 'vezari' igrali i po 30 minuta i više. Uzmemo li u obzir sve gore navedeno, nije li normalno da se mladi igrači boje sličnog scenarija?

Hoće li Zadar izgubiti još nekoliko velikih potencijala, ostaje nam za vidjeti.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.