PRIPREMNE UTAKMICE
Zadar do pobjede nad Čapljinom teže od očekivanog
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 12.9.2010 u 13:47.
ZDNews.hr

Marko Car Foto: ZadarSport (arhiva)


Jučer su košarkaši Zadra teže od očekivanog došli do nove pobjede, svladavši KK Čapljina koju vodi zadarski trener Hrvoje Vlašić. Prva četvrtina za vršila je prednošću Zadra od 5 koševa (20-15), dok ulaskom Marčinkovića i Olivarija, Zadar pojačava obranu. Na klupu je ubrzo morao i Golemac jer je sakupio 3 osobne. Rezultat na poluvremenu bio je 44-26 za Zadar. Gosti se bude u trećoj četvrtini te serijom 8-0 smanjuju na 46-36.

U 28. minuti Rimac postiže tricu za Čapljun koja se približava na samo 5 koševa razlike (53-48). Također je za istaknuti i podatak kako je razigravač Čapljine, Bijelica, postigao 10 koševa u trećoj dionici susreta. U 31. minuti gosti su došli na samo 3 koša zaostatka, a na klupu je morao i Golemac radi pete osobne. Konačan rezultat bio je 86-69 za Zadar.

U redovima Zadra najbolji je bio Car sa 21, te Bilan sa 16 postignutih koševa. Sjajnu obrambenu rolu odigrao je Šime Olivari. Kod gostiju, najbolji je bio Bijelica sa 24 koša.

KK Zadar: Vladović 12, Pelczmann, Golemac 8, Perinčić 3, Šarlija, Olivari 4, Greer 15, Dundović 3, Marčinković 2, Car 21, Vlaić, Bilan 16

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.