EKSKLUZIVNO
Zadar u pregovorima s Brandonom Brownom, ništa od Plaisteda
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 10.9.2010 u 0:32.
ZDNews.hr

Brandon Brown Foto: eurocupbasketball.com


Prema informacijama koje su procurile iz KK Zadar, jedan od igrača s kojim se u posljednja dva dana konstantno razgovara je i Brandon Brown koji je prošle godine nastupao za talijanski Vanoli Cremona.

Brown (24) je visok 203 cm i igra na poziciji trojke i četvorke. Nastupajući lani za Vanoli Cremona, Brown je u prosjeku postizao 8.3 koševa po utakmici. Slobodna bacanja su mu na 74.2%, dok je u prosjeku po utakmici sakupljao 8.8 skokova, uz 1.4 ukradene lopte.

Plaisted nikad nije ni bio blizu potpisa

Kako neslužbeno doznajemo, pregovori su još jednom otvoreni i s Ricardom Marshom, pa će tako Jusup u narednih nekoliko dana odlučiti tko mu je potrebniji, Marsh, Brown ili Antić.

Također, prema izvorima iz KK Zadar, Trenet Plaisted sve je dalje od potpisa za KK Zadar. Točnije, nikad nije ni bio blizu, radi duga od lani koji nije podmiren.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.