GRADSKI DERBI OTVOREN ZA JAVNOST
16. rujna u Krešinoj dvorani: KK Zadar - KK Borik Puntamika!
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 5.9.2010 u 16:46.
ZDNews.hr

Mladi igrač Zadra, Antonio Vlaić Foto: ZadarSport (arhiva)


U četvrtak, 16. rujna košarkaši Zadra odigrat će još jednu u nizu prijateljsku utakmica. No, za razliku od utakmica protiv Alkara i Himika, ovu će utakmicu Jusupovi izabranici odigrati protiv gradskog rivala, Borik Puntamike.

Kao što je već poznato, prve dvije prijateljske utakmice bile su otvorene za novinare i javnost, pa bi tako i utakmica Zadra i Borik Puntamike, također trebala biti otvorena.

- Ne želimo nikome zabraniti ulaz u dvoranu. Utakmice nećemo reklamirati, ali oni koji dođu na Višnjik imat će besplatan ulaz - kazao je nedavno direktor KK Zadar, Zdenko Mičić. Predsjednik kluba, Dino Perović, također je kazao kako će sve pripremne utakmice u Zadru biti otvorene za javnost.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.