ODLUKA STRUKE I DIREKTORA
Jusup i Mičić više ne računaju na Marina Šarliju i Marija Pešuta
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 3.9.2010 u 15:46.
ZDNews.hr

Marino Šarlija Foto: ZadarSport (arhiva)


Prema informacijama bliskim portalu ZadarSport.com, direktor Zdenko Mičić i trener prve momčadi, Danijel Jusup, koji slažu roster za nadolazeću sezonu, odlučili su kako u sljedećoj sezoni neće računati na mladog zadarskog centra Marina Šarliju, te razigravača Marija Pešuta koji je bez ugovora sa Zadrom prošao pripreme na Bjelolasici te je odigrao jednu pripremnu utakmicu.

Prema dostupnim informacijama, KK Zadar bi s Pešutom uskoro trebao potpisati ugovor, te bi ga kao svog igrača dao na posudbu u Borik. Što će biti sa Šarlijom, koji ima profesionalni ugovor s KK Zadar, još uvijek nije poznato.

Ovom odlukom gore navedenog dvojca, pozicija trećeg razigravača sve više je otvorena mladom razigravaču Zadra, Josipu Pelczmannu.


Danas debi Greera protiv Alkara

U utakmici, koja bi prema riječima direktora i predsjednika KK Zadar, Zdenka Mičića i Dina Perovića trebala, baš kao i sve ostale utakmice - biti otvorena za javnost, danas bi protiv Alkara svoj debi u dresu Zadra trebao uknjižiti i Ricardo Greer, novo pojačanje Zadra.

Utakmica se igra u 20 sati na Višnjiku.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.