U POTRAZI ZA TEŠKIM CENTROM
Realnost: Šundov ipak preskup za Zadar
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 18.8.2010 u 13:10.
ZDNews.hr

Bruno Šundov Foto: Tportal


Iako smo jučer objavili informaciju kako je Bruno Šundov bio blizu potpisa za Zadar, jutros nam je isti izvor iz KK Zadar kazao kako je došlo do preobrata.

- U ovom poslu ovakve stvari su svakodnevica. Istina je da je ljudima u KK Zadar Šundov bio zanimljiv već neko vrijeme i bilo je izgledno da će Šundov doći u Zadar. Neko vrijeme se činilo kako je stvar gotova, te kako je dogovor između dvije strane postignut. Ipak, ispostavilo se kako Zadar nije u mogućnosti isplatiti Šundovu onoliko koliko se traži za njega- kazao je izvor iz kluba za ZadarSport.

Na centarskim pozicijama Zadrani za sada imaju Juricu Golemca (dogovor je postignut), a pod ugovorm su Marino Šarlija i Miro Bilan. Kako će se stvari rasplesti i tko će postati prvi centar Zadra, trebali bi doznati unutar nekoliko dana.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.