221 CM VISOKI SPLIĆANIN PRED VRATIMA ZADRA
Bruno Šundov potpisuje do kraja tjedna?
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 17.8.2010 u 23:53.
ZDNews.hr

Bruno Šundov Foto: Tportal


Prema informacijama našeg izvora iz KK Zadar, još jedan na listi želja trenera Danijela Jusupa je splitski centar Bruno Šundov (visok je 221 cm i težak 122 kg).

U Europi je igrao za izraelski Maccabi, belgijski Pepinster, španjolski Alicante i BC Leon, ciparski Limassol te za još jedan španjolski klub, Menorcu Bŕsquet. U siječnju 2008. potpisuje jednogodišnji ugovor sa zagrebačkom Cibonom, kako bi pomogao klubu izboriti Final Four Eurolige.

Članom Cibone bio je točno dva mjeseca, a u ono malo vremena što je proveo u Ciboni, ukupno je odigrao osam utakmica uz 68 minuta na parketu, za učinak od ukupno 30 koševa. Nakon toga odlazi u španjolsku Menorcu, s kojom je potpisao ugovor do kraja sezone. Tijekom ljeta 2009. potpisao je za ukrajnski BK Donjeck.

Izvor blizak klubu potvrdio nam je kako se sa agentom Bruna Šundova otišlo korak dalje, te kako mu je ponuđen jednogodišnji ugovor. Također prema neslužbenim informacijama, Šundov nema ništa protiv dolaska u Zadar, a jednogodišnji ugovor trebao bi potpisati do kraja tjedna.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.