JOŠ SAMO LIJEČNIČKI PREGLED U MALAGI
KK Zadar službeno potvrdio: Perić je prodan Unicaji
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 17.8.2010 u 17:28.
ZDNews.hr

Hrvoje Perić Foto: ZadarSport (arhiva)


Na adresu redakcije ZadarSporta stiglo je klupsko priopćenje u kojemu se navodi kako je Hrvoje Perić prodan Unicaji za 200.000 eura. Također, Uprava KK Zadar navodi kako je klub spreman na potpis ugovora s Ricardom Greerom. Priopćenje vam vam prenosimo u cijelosti:

Poštovani,

obavještavamo Vas kako je danas i službeno uspješno ostvaren transfer igrača Hrvoja Perića u španjolsku Unicaju. Nakon dugo vremena KK Zadar prodao je svog igrača sudioniku Eurolige.

Ukupan iznos odštete jest 200 000 eura. Prva rata KK Zadar bit će isplaćena odmah po potpisu ugovora, dok će ostatak biti isplaćen tijekom sezone. Hrvoje Perić tijekom tjedna trebao bi u Malagi obaviti liječnički pregled te potpisati ugovor s Unicajom.

Također, ostatak odštete koji je KK Zadar imao prema KK Split pri Perićevom prelasku u Zadar snosit će sam igrač.
Sukladno Perićevom potpisu s Unicajom, KK Zadar spreman je za potpisivanje ugovora s igračem Ricardom Greerom.

Uprava KK Zadar



>>> Hrvoje Perić dogodine neće igrati za Unicaju

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.