ŠPANJOLSKI MEDIJI
Hrvoje Perić dogodine neće igrati za Unicaju
Piše: SportNet.hr | Objavljeno 17.8.2010 u 14:07.
ZDNews.hr

Hrvoje Perić Foto: ZadarSport (arhiva)


Perić je prodan za 200.000 eura

Predsjednik KK Zadar, Dino Perović, nakon što je doznao kako je u španjolskim medijima objavljena informacija kako je Hrvoje Perić prodan za "samo" 100.000 eura, odlučio se demantirati tu, kako kaže, dezinformaciju.

- Nije istina da je Hrvoje Perić prodan Unicaji za 100.000 eura, već smo ga prodali za 200.000 eura. Prvi dio novca trebao bi uskoro sjesti na naš račun, dok bi onaj drugi trebao biti uplaćen oko nove godine - kazao je Perović za ZadarSport.

H.B.
Prema pisanju španjolskih medija Unicaja je dovršila posao oko dovođenja Hrvoja Perića, međutim naš reprezentativac sljedeće sezone neće nastupati u dresu kluba iz Malage.

Već dugo se kroz medije provlači priča o odlasku ili ostanku Hrvoja Perića u Zadru, međutim ona se sada čini završenom. Početkom ljeta oko Perića se prvo spominjala ALBA, ubrzo je uslijedio odgovor kako transfer ne dolazi u obzir i da naš reprezentativac ostaje u Zadru, no proteklih tjedana u igru se uključila Unicaja koja je bila uporna i po svemu sudeći realizirala transfer.

Lokalni malaški mediji tvrde kako je Perić putem faksa stavio potpis na dvogodišnji ugovor s opcijom produženja, a Zadar je dobio odštetu upola manju nego što se spominjalo proteklih dana. Prema tvrdnjama tamošnjih medija Unicaja je Zadru platila 100 tisuća eura.

Iako je postao igračem Unicaje, Perić sljedeće sezone neće nositi njihov dres već će biti proslijeđen na posudbu u neki drugi ACB ligaški klub. Koji bi klub mogao doći u obzir, još uvijek nije poznato.

"Roster je popunjen i nećemo više nikog prijavljivati za sljedeću sezonu, bilo da se radi o Periću ili nekom drugom. 11. i 12. igrači na našem rosteru bit će Adriano Lima i Freire", rekao je predsjednik Unicaje.

Dolazak Perića tako je planiran za sljedeću sezonu, a igranje u drugom klubu u jakoj konkurenciji, smatraju, samo će mu pomoći u napretku.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.