EUROPSKO PRVENSTVO U16
Glatko pali i Rusi: Hrvatska je u polufinalu!
Piše: Mario Bašić | Objavljeno 13.8.2010 u 17:14.
ZDNews.hr

Dario Šarić Foto: FIBA


Reprezentacija Hrvatske plasirala se na polufinale Europskog prvenstva u košarci za uzrast do 16 godina! Izabranici trenera Dražena Brajkovića su se lakoćom obračunali sa vršnjacima iz Rusije svladavši ih rezultatom 81-65.

Hrvatska je odlično otvorila utakmicu i povela 11-2, međutim da ne bi sve išlo tako lako pobrinuli su se sami, jer je usljedila stvaralačka pauza koju Rusi vješto koriste i do kraja prve četvrtine serijom 14-4 okreću rezultat u svoju korist i završavaju je (15-16).

U drugu četvrtinu se ništa nije promijenilo na bolje tako da Rusi odlaze na odmor sa plus 4 (32-36). U trećoj četvrtini Hrvatska polako podiže razinu igre,okreće rezultat i na kraju iste odlazi na predah sa plus 4 (54-50).

Posljednju četvrtinu naši momci su odigrali maestralno tako da pobjeda nije dolazila nikako u pitanje, što dokazuje konačni rezultat 81-65. Po običaju i danas su ponajbolji bili Šarić (34p) i Junaković (18)

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.