PERIĆ OSTAJE U ZADRU?
Španjolski mediji: Propao transfer Hrvoja Perića u Unicaju
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 13.8.2010 u 15:11.
ZDNews.hr

Hrvoje Perić Foto: ZadarSport (arhiva)


Ugledni španjolski portal YMalaga objavio je jučer nešto prije podne informaciju kako se dogovoreni tranfer Hrvoja Perića u Unicaju neće realizirati. - Stručni stožer Unicaje u svom sastavu dogodine neće imati Hrvoja Periča - stoji u tekstu.

No, predsjednik KK Zadar, Dino Perović ponudio nam je drugačiji odgovor, on tvrdi kako pregovori još uvijek traju.

- Mi smo s predstavnicima Unicaje i dalje u kontaktu i prema mojim informacijama, transfer nije propao. Treba vidjeti što če na kraju biti s odštetom i kako će se sve realizirati. Ponavljam, mi i dalje pregovaramo s Unicajom oko Perića - kazao je Perović.

Da problema oko tranfera ima, može se zaključiti i prema sporosti reagiranja uprave Zadra i Unicaje, jer tranfer 'visi' već neko vrijeme. Ukoliko Hrvoje Perić ostane u Zadru, bio bi to veliki dobitak za klub.

Ukoliko Perić ostane, ništa od Greera

Također, za istaknuti je i podatak, ukoliko Perić ostane u Zadru, tranfer Ricarda Greera neće se realizirati iz razloga što se dominikanca trebalo platiti sredstvima od odštete - Hrvoja Perića!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.