U16: EUROPSKO PRVENSTVO
Hrvatska unatoč porazu prva u skupini, ozlijedio se Mavra
Piše: Mario Bašić | Objavljeno 12.8.2010 u 14:04.
ZDNews.hr

Dario Šarić Foto: FIBA


U trećem kolu drugog kruga Europskog prvenstva u košarci za uzrast do 16 godina izabranici Dražena Brajkovića tijesno su poraženi od Francuske rezultatom 64-63. Hrvatska je i pored poraza zauzela u prvu poziciju u skupini i u četvrtfinalu ide na Rusiju.

Na parketu se vodila teška i neizvjesna utakmica u kojoj je na kraju je pobjedu bez značaja izborila Francuska. Samo 55 sekundi prije kraja utakmice Hrvatska je gubila sedam razlike,onda svu odgovornost po tko zna koji put preuzima Šarić i sa dvije trice u nizu postavlja konačni rezultat na 64-63.

Hrvatsku su u porazu koji je na kraju ravan pobjedi predvodili sjajni Šarić (19 koševa, 9 skokova, 6 asistencija) i Lebo (17 koševa, trice 3/6 i 9 skokova). Zadranin Dominik Mavra nije ulazio u igru jer je povrijedio skočni zglob.

Danas je slobodan dan a sutra u najvažnijoj utakmici turnira igramo protiv Rusa.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.