EUROPSKO PRVENSTVO U16
Hrvatska slavila protiv Litve 76:68, Mavra odigrao dobro
Piše: Mario Bašić | Objavljeno 11.8.2010 u 22:42.
ZDNews.hr

Dario Šarić Foto: ZDS (arhiva)


U drugom kolu drugog kruga Europskog prvenstva u košarci za uzrast do 16 godina izabranici Dražena Brajkovića pobijedili reprezentaciju Litve rezultatom 78-68.Konačan rezultat od 10 razlike stvara sliku o laganoj pobijedi, međutim, nije bilo lako. U prve tri četvrtine vodila se žestoka borba što potvrđuje i rezultat od 51-51 na otvaranju zadnje četvrtine.

Tada Bundović postiže 4 poena u nizu, na što se nadovezuje Mavra sa dvije trice i u trenu Hrvatska pravi 10-0 i odlazi na 64-54,i to je ujedno značio i konačan slom Litvanaca.

I u ovoj pobijedi ponajbolji je bio Šarić (15p,17sk,6as). Njemu uz bok su bili Bundović i Brzoja sa po 15 koševa,a konačno se ukazao i Dominik Mavra sa 13 ubačaja čije su dvije trice u zadnjoj četvrtini usmjerile put ka pobijedi.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.