ZAMJENA ZA HRVOJA PERIĆA?
Ricardo Greer stiže u Zadar!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 11.8.2010 u 22:38.
ZDNews.hr

Ricardo Greer Foto: Sports.fr


Ricardo Greera (1977, 196 cm), proglašen je MVP-em francuskog PRO-A prvenstva za sezonu 2009/10. Nastupajući za momčad Nancyja, Greer se iskazao kako izuzetno polivalentan igrač. Iako ga baš i ne krasi precizan šut za tri, prema dostupnim informacijama, Rocardo ima odličan pregled igre, vrlo dobar je u skoku te je eksplozivan.

Prema svemu sudeći, Greera ćemo sljedeće sezone gledati u dresu Zadra. U protekloj sezoni Greer je u Nancyju odigrao 34 utakmice u kojima je u igri u prosjeku provodio 36 minuta s prosjekom od 15,9 koševa, 8,6 skokova i 6 asistencija po utakmici, te prosječnom valorizacijom 21.

Evo što je o svemu kazao i predsjednik KK Zadar Dino Perović.

- Istina je da želimo govesti Ricarda Greera u Zadar! No, njegov transfer koji je pred realizacijom ponajprije će ovisiti o tome hoćemo li uspjeti prodati Hrvoja Perića. Kako za sada stvari stoje, izmijenili smo papirologiju i njegov transfer je gotovo 90 posto siguran - kazao je Perović.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.