ODLUKA JE PALA
Rok Stipčević u Ciboni
Piše: 057info | Objavljeno 11.8.2010 u 19:10.
ZDNews.hr

Rok Stipčević - novi igrač Cibone Foto: ZDS (arhiva)


Rok Stipčević najnovije je pojačanje prvaka Hrvatske. Pod Tornjem će ostati dvije godine, a ugovor službeno potpisati u četvrtak

Dojučerašnji razigravač Zadra postao je novim igračem Cibone. Rok Stipčević odlučio se prihvatiti ponudu Vukova, pa će iduće sezone u društvu predvoditi napade momčadi Zdravka Radulovića.

Stipčević je vjerojatno posljednji hrvatski igrač koji ovog ljeta pojačava Cibonu. Prije njega stigli su Mario Delaš, Karlo Vragović, Drago Pašalić i Jure Lalić, a ostali su Bojan Bogdanović, Leon Radošević, Tomislav Zubčić, Goran Vrbanc, Marin Rozić i Toni Brnas, tako da je za pretpostaviti da će momčad kompletirati još poneki stranac.

Stipčević je imao i ponude Žalgirisa, Lietuvos Rytasa, Oldenburga i CAI Zaragoze, no odlučio se ostati u Hrvatskoj i okušati se u Euroligi.

U prošloj je sezoni igrao 55 utakmica (33-22) za Zadar uz prosjeke od 14.2 poena i 3.9 asistencija. Ovaj 24-godišnji bek visok 185 centimetara trenutno je s reprezentacijom Hrvatske na Cipru gdje se bori za svoje mjesto među 12 za Svjetsko prvenstvo.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.