EUROPSKO PRVENSTVO U16
Hrvatska pregazila Grčku 70:49
Piše: Mario Bašić | Objavljeno 10.8.2010 u 13:07.
ZDNews.hr

Dario Šarić postigao je 31 koš Foto: Fiba


U prvom kolu drugog kruga takmičenja na košarkaškom prvenstvu Europe za uzrast do 16 godina, izabranici Dražena Brajkovića odigrali su odličnu utakmicu i pomeli sa parketa Grke rezultatom 70:49.

Na otvaranju utakmice Hrvatska je stekla uvjerljivu prednost (29-18) i sve se činilo da će to biti lagan posao za našu momčad. Što je najgore, tako su vjerojatno pomislili i igrači jer je uslijedio nepotreban pad u igri i Grci su već u 28 minuti poveli 40:37, što je bio alarm koji je trgnuo Šarića i ostale da krenu u veliku seriju, koja se zaustavila na 70:49.

Hrvatsku su opet predvodili odlični Šarić (31 koš,15 skokova), a još su se istakli Junaković (10 koševa, 6 skokova, 5 asistencija) i Lebo sa 15 poena.
Ovom pobjedom naša reprezentacija je osigurala četvrtfinale.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.