ZADAR OSTAJE BEZ KLJUČNOG IGRAČA
Hrvoje Perić odlazi u Unicaju
Piše: Slobodna Dalmacija | Objavljeno 6.8.2010 u 17:44.
ZDNews.hr

Hrvoje Perić Foto: ZadarSport (arhiva)


Na isteku velikoga tjedna, iz Jazina su stigle dvije vrlo zanimljive vijesti, upravo onako kako je najavio trener Danijel Jusup.

Naime, košarkaška javnost može odahnuti, jer se u klub nakon tri godine ponovno vratio bivši kapetan Jakov Vladović kojem je klub prije potpisivanja ugovora podmirio ranija dugovanja u iznosu od 100.000 kuna.

Druga novost ogleda se u činjenici da je klub, izgleda, odlučio prodati jednog od najboljih igrača u sadašnjem rosteru, reprezentativca Hrvoja Perića, za čije su usluge zanimanje iskazali mnogo klubovi. Unatoč svim nastojanjima, teško je provaliti novu destinaciju Perićevu, iako se u kuloarima priča da je riječ o španjolskoj Unicaji iz Malage. Međutim, neslužbeno saznajemo da se trener Jusup uvelike ne slaže s takvom odlukom, ali očito je kako prazna blagajna ne pita nikoga za mišljenje.

Zadrani za Perića traže 250 000 eura, a Španjolci su spremni platiti 200 000.

Inače, još prije nekoliko tjedana iz kluba su naveliko slavili, jer su uspjeli zadržati Perića kojem su također ispunili sve ranije financijske obveze iz ugovora.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.