PREOKRET
Jusup na pripreme Zadra doveo Marija Pešuta!
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 5.8.2010 u 23:56.
ZDNews.hr

Marko Mišulić i Mario Pešut Foto: 057info


Iako je prije samo nekoliko dana dogovorio suradnju s Borik Puntamikom (nije potpisao ugovor), jučer se na pripremama Zadra pojavio i mladi talentirani razigravač Mario Pešut koji je s ostatkom momčadi odradio oba.

Podsjetimo, Pešut je prema riječima mnogih stručnjaka bio jedan od onih igrača na kojemu se, ako je suditi po talentu, trebala temeljiti igra Zadra. No, kako se Pešuta i mnoge druge nažalost nije usmjeravalo na pravilan način, on je svoju sreću potražio u Zaboku za koji je nastupao lani.

Nezadovoljan minutažom, na obostrano zadovoljstvo raskinuo je četverogodišnji ugovor sa Zabokom, te je na poziv Danijela Jusupa, nakon odrađenog jednog dijela priprema s Borik Puntamikom pristupio pripremama Zadra.

Pešut ili Pelczmann

Na poziciji razigravača, Jusup na raspolaganju ima mladog Josipa Pelczmanna, a sada i Marija Pešuta, kojega je doslovce povukao s priprema Borik Puntamike. Za kojeg od ove dvojice igrača će se Jusup odlučiti, doznat ćemo vrlo brzo.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.