KOŠARICA RICHARDA MARSHA
Ekskluzivno: Richard Marsh odbio ponudu Zadra
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 4.8.2010 u 23:49.
ZDNews.hr

Richard Marsh Foto: KK Cedevita


Prema saznanjima portala ZadarSport, Richard Marsh, velika želja direktora Zdenka Mičića i trenera Zadra, Danijela Jusupa odbio je Zadrovu ponudu koju su mu čelnici Zadra poslali prije nekoliko dana.

- Istina je da je Marsh odbio ponudu, ali iz razloga što je novčano ona bila vrlo smiješna. Čak neki sadašnji igrači imaju duplo veća primanja nego što je Marshu ponuđeno - kazao je za ZadarSport jedan od ljudi unutar kluba koji je želio ostati anoniman.

Ovim neugodnim odbijanjem, treneru Danijelu Jusupu i direktoru Zdenku Mičiću, još je više otežan posao pri sastavljanju rostera za sljedeću sezonu. Zadrani na Bjelolasicu odlaze za manje od dva tjedna, a pravog pojačanja još uvijek nema na vidiku. Nažalost.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.