POVRATAK KUĆI
Mario Pešut dogovorio jednogodišnju suradnju s Borik Puntamikom
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 2.8.2010 u 23:58.
ZDNews.hr


Mario Pešut jedan je od onih zadarskih talenata koji svoju priliku u Zadru nije dobio unatoč neospornom talentu, već je svoj kruh, nažalost - morao potražiti van Zadra. Svoju prvu seniorsku sezonu odigrao je u Zaboku, ali uz minimalnu minutažu. Na kraju sezone odlučio je raskinuti ugovor sa Zabokom, na obostrano zadovoljstvo te je kao slobodan igrač ubrzo dobio poziv Nevena Plataka, trenera Borik Puntamike.

- Prošla sezona u Zaboku ujedno je bila moja prva prvoligaška sezona. Zadovoljan sam stečenim iskustvom, ali ne i minutažom. Upravo je moja želja za igrom razlog mog povratka u Zadar.

Mario je i jedan od lidera Kampo Kaštela koji nastupa u ZadarSport Ljetnoj ligi 2010.

- Kao i svake godine, koristim Ljetnu ligu kako bi ostao u što je moguće boljoj formi, a ove godine Kampo Kaštelo ima odličnu ekipu koja trenutno igra polufinale i puca na sam vrh.


Nakon povratka kući, Mario je ubrzo uspostavio kontakte s čelnicima Borika koji su mu omogućili da trenira s prvom momčadi. Ubrzo se i dogovorio s klubom te je postignut dogovor o jednogodišnjem angažmanu.

- Nakon što sam se vratio u Zadar, vrlo brzo sam ostvario kontakt s Borikom koji mi je tada omogućio kvalitetan trening. Iako većinu igrača jako dobro znam, sretan sam zbog načina na koji me ekipa prihvatila. Po postignutom dogovoru ovu sezonu ću igrati u KK Boriku i nadam se da ću se nametnuti svojim radom i pristupom
- kazao je Pešut za ZadarSport.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.