CIBONA NE ODUSTAJE OD ZADRANINA
Službena Cibona: I dalje pregovaramo sa Stipčevićem!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 30.7.2010 u 22:06.
ZDNews.hr

Rok Stipčević Foto: ZadarSport (arhiva)


Saga oko Roka Stipčevića i njegovog novog kluba i dalje se nastavlja. Kako neslužbeno doznajemo, Stipčević trenutno ima tri ponude.

Osim Žalgirisa i Cibone, u međuvremenu se i litvanski Lietuvos Rytas zainteresirao za usluge zadarskog razigravača. Danas smo od glasnogovornika Cibone, Ivana Jurkovića također doznali kako Stipčević i dalje pregovara s Cibonom!

- Istina je da postoje svježi kontakti i naši pregovori sa Stipčevićem nisu gotovi. Mi ga i dalje želimo vidjeti u Ciboninom dresu dogodine kao igrača oko kojega će se bazirati igra Cibone. Ono što u ovom trenutku mogu kazati je to da bi sve trebalo biti uskoro riješeno. Točnije, unutar nekoliko dana ćemo vas obavijestiti o ishodu pregovora koji traju danima – kazao je Jurković za ZadarSport.

Ipak, unatoč Jurkovićevim tvrdnjama kako Cibona i dalje pregovara sa Stipčevićem, izvor blizak Roku kazao nam je kako je mala vjerojatnost da će Stipčević obući Cibonin dres.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.