MLADI ŠUTER ZADRA NA POSUDBI U BORIK PUNTAMICI
Ivan Mikulić: Drago mi je što ću nastupati za Borik Puntamiku
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 28.7.2010 u 23:58.
ZDNews.hr

Ivan Mikulić Foto: ZadarSport (arhiva)


Košarkaši Borik Puntamike dobili su pravo pojačanje samo nekoliko dana prije službenog početka priprema. Radi se o Ivanu Mikuliću, mladom šuteru Zadra koji je lani nastupao u dresu druge momčadi Zadra, pod vodstvom sada već bivšeg trenera KK Pet Bunara, Denisa Pleslića. Nakon razgovora s trenerom Zadra Danijelom Jusupom i trenerom Borik Puntamike, Nevenom Plantakom, Mikulić nam je kazao kako se odlučio otići na posudbu u Borik.

Dobro će Mikuliću u Boriku doći i novo pravilo HKS-a koje vrijedi za Prvu ligu, a koje nalaže da na terenu svih 40 minuta mora provesti igrač rođen 1991. i mlađe.

- Zadovoljan sam i sretan što ću dogodine igrati u Boriku. Nakon što sam pristao na ovu opciju, razgovarao sam sa igračem Zadra, Šimom Olivarijem koji je lani također bio na posudbi u Borik Puntamici, koji mi je rekao sve najbolje o Boriku. Znam da je u momčadi dobra kemija i to je ono bitno. Vodit će nas iskusan trener Neven Plantak i mislim da će sve biti u redu. Moje je da igram, pa ćemo vidjeti što će biti – kazao je Mikulić za ZadarSport.

Dodajmo ovome informaciju kako pripreme Borik Puntamike počinju 2. kolovoza.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.