EKSKLUZIVNO
Roko Čiklić i Mate Mrva idu na pripreme sa Zadrom!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 27.7.2010 u 17:18.
ZDNews.hr

Mate Mrva Foto: ZDS (arhiva)


Nakon što su Hrvoje Perić i Marko Car odlučili kako će i u idućoj sezoni nositi dres KK Zadar, sada već bivši razigravač, Rok Stipčević donio je odluku kako će svoju karijeru nastaviti u nekom drugom klubu. Prema informacijama dostupnim portalu Zadarsport.com, trener Zadra Danijel Jusup na pripreme za novu sezonu povest će i nekadašnjeg igrača Zadra i bivšeg igrača Borik-Puntamike, Roka Čiklića te Matu Mrvu, koji je svojim dugogodišnjim igranjem za Borik, pa i nastupanjem na All-star utakmici zasigurno zanimljiv treneru Zadra. Da su Zadru itekako zanimljiva ova dvojica igrača, potvrdio je i sam Jusup, koji je u razgovoru za naš portal potvrdio kako njih dvojica već neko vrijeme treniraju sa kondicijskim trenerom Zadra, Juricom Šangom. 
- Istina je da Čiklić i Mrva treniraju sa Šangom. Također mogu vam potvrditi da će obojica igrača otići sa Zadrom na pripreme, a samim time što sam ih pozvao, mislim da sam jasno dao do znanja što mislim o njima kao igračima. To je sve što za sada mogu reći- kazao je Danijel Jusup za Zadarsport.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.