"NISMO NEZADOVOLJNI RADOM PLESLIĆA"
Tiho Bujan novi trener KK Pet Bunara, Denis Pleslić smijenjen
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 23.7.2010 u 15:14.
ZDNews.hr

Denis Pleslić i Tiho Bujan Foto: Arhiva


Nakon poprilično loših rezultata ostvarenih u KK Pet Bunara, Denis Pleslić smijenjen je s dužnosti trenera druge momčadi Zadra, a za novog trenera Uprava KK Zadar imenovala je Tihu Bujana, bivšeg pomoćnika Zmage Sagadina te nekadašnjeg trenera Borika i Širokog Brijega.

Podsjetimo, iako je Pleslić tokom cijele sezone imao podosta perspektivnih igrača u svom rosteru, on se odlučio na varijantu koja mnogima koji su pratili mlađe uzraste nikako nije bila jasna. Izuzev nekoliko vrlo darovitih igrača, 'gurali' su se pojedinci koji ničim nisu zaslužili da predvode drugu momčad Zadra, pa su tako na klupi redovito sjedili mnogi talentirani igrači i juniori Zadra koji svoju priliku nažalost – nisu dočekali.

Prema direktoru KK Zadar, Zdenku Mičiću, s Pleslićem u klubu nisu bili nezadovoljni, ali su ga ipak smijenili!

- Ne mogu kazati kako nismo zadovoljni načinom na koji je trener Pleslić vodio Pet Bunara. Da se moglo bolje, je. Odlučili smo se na njegovo mjesto postaviti Tihu Bujana, pa će tako Pleslić raditi individualno s mlađim igračima – kazao je direktor KK Zadar Zdenko Mičić za ZadarSport nakon što smo ga upitali o ovoj trenerskoj 'rošadi' početkom srpnja.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.