I SLUŽBENO POTVRĐENO
Rok Stipčević više nije igrač Zadra
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 23.7.2010 u 0:53.
ZDNews.hr

Rok Stipčević Foto: ZDS (arhiva)


Nakon šest sezona provedenih u svom matičnom klubu, jedan od najboljih igrača i nositelja igre KK Zadar, Rok Stipčević, odlučio je kako sljedeće godine ipak neće nastupati za Zadar. - Razgovarao sam sa Stipčevićem i jasno mi je kazao kako neće ostati u Zadru, već će svoju sreću potražiti negdje drugdje - kazao je kratko Danijel Jusup u razgovoru za ZadarSport.

Prema informacijama koje je jučer objavija Slobodna Dalmacija, Stipčević bi karijeru trebao nastaviti u Žalgirisu.

Jakov Vladović kazo zamjena za Roka

Upitali smo trenera Zadra, da li je od danas KK Zadar u pregovorima s Jakovom Vladovićem, na što je Jusup kazao kako će se s njim razgovarati.

- Prvo, mislim da trenutno Jakov nije u Zadru, pa tako s njim nismo mogli ni razgovarati uživo. Kad se on vrati, sjest ćemo i vidjeti što je i kako moguće napraviti. Sigurno je da ga želimo dogodine u svojoj momčadi, no prvo ćemo razgovarati i vidjeti što će se izroditi iz razgovora.

Na naš upit je li istina da klub pregovara s Hrvojem Perinčićem, Jusup nije odgovorio negativno, već je kratko kazao kako je bolje da 'taj dio razgovora ostavimo za neki drugi put'.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.