KK ZADAR
Stipčević i Car u Ciboni?
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 20.7.2010 u 15:04.
ZDNews.hr

Rok Stipčević i Marko Car Foto: eZadar


Prema pisanju portala eZadar, Hrvoje Perić i u sljedećoj će sezoni nositi Zadrov dres. Odlučio je to ponajbolji Zadrov igrač nakon što su mu iz kluba isplaćeni svi zaostaci/dugovanja.

I dok direktor kluba u medije izlazi s informacijama kako bi Marko Car i dogodine trebao ostati u Zadru (ugovor sa Zadrom ga veže na još jednu godinu), prema pisanju Sportskih Novosti, Car je blizu potpisa za Cibonu!

Što se Roka Stipčevića tiče, jučer smo razgovarali s njim, no on nam je kazao kako još uvijek ne želi izlaziti u javnost s izjavama gdje će nastaviti svoju karijeru, pa tako ostaju otvorene tri opcije: ostanak u Zadru, potpisivanje za jednog Euroligaša ili ona za Stipčevića vjerojatno najteža (ukoliko se odluči na nju) - potpis za zadarskog najljućeg rivala - Cibonu.

Uskoro ćemo, nadamo se, znati više informacija o odluci zadarskih bekova.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.