NAKON PORAZA OD ŠPANJOLSKE
Toni Prostran: Ostavili smo srce na parketu, ali ni to nije bilo dovoljno
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 19.7.2010 u 0:40.
ZDNews.hr

Toni Prostran Foto / Video: H.B.


Nakon što su mladi košarkaši Hrvatske poraženi u produžetku od Španjolske, Toni Prostran istupio je na pressici pred novinare te je u kratkoj izjavi kazao kako su Španjolci zasluženo slavili. Dodao je i kako je izostanak Šime Olivarija koji nije igrao cijelu završnicu turnira, također utjecao na cjelokupno stanje u momčadi.

- Loše smo otvorili utakmicu, bili smo u nekom grču, pogotovo radi poraza od Grčke. Što reći, gubili smo 11 razlike, u drugom poluvremenu smo se vratili, ali nažalost u produžetku nismo izdržali, izašao nam je Delaš s 5 osobnih. Što reći, čestitke Španjolcima na vrhunskoj utakmici i pobjedi. Svi smo imali prije početka prvenstva cilj da odemo do kraja, ali nažalost nismo uspjeli. Što reći, četiri natjecanja, četiri polufinala u zadnjih 10 godina. To nije niti jedna generacija napravila. Mi možemo biti samo ponosni.

Puno je na sve utjecao i izostanak jednog od glavnih obrambenih igrača, Šime Olivarija.

- Puno je utjecao na sve izostanak Šime Olivarija, svaki igrač nam je važan, Šime je igrač koji odradi odličan posao u obrani i onda je svima nama lakše, ali eto.. nažalost, imali smo dosta pehova, prvo se Butorac ozlijedio, nakon toga sam se i ja ozlijedio, pa Šime.. možemo na kraju biti zadovoljni s četvrtom pozicijom, što je, tu je – kazao je Prostran, te za kraj dodao:

- Mogu čestitati trenerima, fizioterapeutima, doktorima i svim svojim suigračima. Dali smo sve od sebe, ostavili smo srce na parketu, ali nažalost, nije bilo dovoljno – bile su riječi vidno tužnog i loše raspoloženog Tonija Prostrana.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.