PRESS RELEASE
Adidas i KK Zadar potpisali dvogodišnji ugovor
Piše: Adidas Croatia d.o.o | Objavljeno 16.7.2010 u 16:05.
ZDNews.hr

Foto: Adidas Croatia d.o.o


Adidas Croatia d.o.o i Košarkaški klub Zadar na današnjoj su konferenciji za medije u Sportskom centru Višnjik, potpisali ugovor o sponzorstvu čime je adidas ostvario uspješnu suradnju s vrhunskim košarkaškim klubom nositeljem duge tradicije zadarske košarke. Tom prilikom predstavljeni su i novi dresovi koje će na terenu nositi zadarski košarkaši.

Dvogodišnji ugovor s mogućnošću produljenja na dodatne dvije godine potpisali su Tomaž Semič, adidas sport marketing menadžer i Zdenko Mičić, direktor Košarkaškog kluba Zadar, a dresove su predstavili juniori Košarkaškog kluba Zadar.

„Drago mi je što je adidas prepoznao vrijednost našeg kluba i iznimno mi je zadovoljstvo što imamo priliku surađivati s vrhunskim sportskim brandom. Naši igrači zaslužuju najkvalitetniju opremu, a klub najkvalitetnijeg partera što je zahvaljujući adidasu sada i ostvareno. Uvjeren sam kako će naši igrači od sada na terenu biti još bolji i još efikasniji“, izjavio je Zdenko Mičić, direktor Košarkaškog kluba Zadar.

„Ponosni smo što se danas nalazimo u gradu košarke te što će košarkaši jednog uspješnog kluba poput Zadra nositi naše dresove. Nadamo se kako će ova suradnja doprinijeti popularizaciji košarke i afirmaciji mladih igrača KK Zadar“
, izjavio je Tomaž Semič, adidas sport marketing menadžer.

adidas Croatia d.o.o. posebnu pozornost posvećuje podršci i razvoju lokalnog sporta općenito, a uz suradnju sa profesionalnim sportašima adidas aktivno radi i na promicanju sporta i zdravog života među sportašima amaterima i zaljubljenicima u košarku što dokazuje i sponzorstvo projekta ulične košarke Basket Tour-a koji se već tradicionalno održava u 15 gradova na hrvatskoj obali.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.