ČETVRTFINALE U20 EP-a: HRVATSKA - SRBIJA
VIDEO - Napunimo večeras Krešin dom i bodrimo naše momke!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 16.7.2010 u 1:47.
ZDNews.hr

Šime Olivari Foto: Screenshot


Hrvatski U20 reprezentativci i brončani sa lanjskog Svjetskog Prvenstva održanog u Novom Zelandu stigli su jučer u Zadar. Već danas za 21 sat i 15 minuta zakazana je četvrtfinalna utakmica Europskog prvenstva u kojoj izabranici Borisa Kurtovića idu na pobjedu protiv Srbije.
Stožerni igrač hrvatske U20 reprezentacije, Šime Olivari najvjerojatnije neće nastupiti u ogledu sa Srbima radi ozljede koju je zadobio u posljednjoj utakmici protiv Italije.



- Što se tiče utakmica u Makarskoj, mislim da smo napravili stvarno dobar rezultat, završili smo na prvoj poziciji i sad idemo na Srbe koji su jako nezgodan protivnik. Nastojat ćemo dobro odigrati i nadam se da će na kraju biti sve u redu – kazao je Olivari.

Na novinarsko pitanje, što je sa ozljedom, Šime je kazao: - Nažalost imam rupturu mišića, ako Bog da možda budem spreman, ali teško..

Što se Tonija Prostrana tiče, on je sinoć s ostatkom momčadi odradio trening, i vrlo je izgledno da će nastupiti u sutrašnjoj utakmici.

Podržimo naše momke u njihovom, a i našem cilju – osvajanju zlatne medalje. Zato sutra svi u Krešin dom!

>> Nagradna igra: Poklanjamo 15 ulaznica za utakmicu Hrvatska - Srbija

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.