NE RADI SE O NEDOSTATKU KVORUMA...
Skupština KK Zadar odgođena za dva tjedna radi "usuglašavanja"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 29.6.2010 u 23:51.
ZDNews.hr

Jazine Foto: Arhiva (ZDS)


U petak 2. srpnja trebala se održati sjednica skupštine KK Zadar na kojoj je, prema svojoj najavi, sadašnji predsjednik KK Zadar, Dino Perović, trebao podnijeti ostavku na tu dužnost, dok bi novi predsjednik postao Edvin Šimunov. No nešto je pošlo po zlu pa je sjednica u konačnici odgođena ne za dan ili dva, već za dva tjedna! Informacija je ovo koju smo dobili tijekom današnjeg dana, a potvrdio nam ju je i sam predsjednik kluba, Dino Perović u razgovoru nešto iza 21 sat.

- Istina je da je odgođena sjednica skupštine KK Zadar zakazana za kraj ovog tjedna. Ista bi se trebala održati za otprilike dva tjedna – kazao je Perović.

Na naš upit zbog čega je sjednica odgođena, Perović je kazao kako se radi o 'usuglašavanju detalja', pa zbog toga treba pričekati dodatno vrijeme. Ali, dva tjedna, zbog čega treba čekati toliko dugo? Službeni odgovor ne znamo, no prema neslužbenim informacijama ljudi vrlo bliskih Upravi KK Zadar, ne radi se o nedostatku kvoruma, već je pravi razlog odgode sjednice taj što se nekim djelatnicima treba odrediti konkretna dužnost koju će obnašati u sljedećih 12 mjeseci. Također, naš izvor kazao je kako će pojedinim zaposlenicima u narednoj sezoni biti bitno smanjene ovlasti.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.