SMJENA GENERACIJA
Rok Stipčević i Hrvoje Perić na Vrankovićevom širem popisu!
Piše: Index.hr | Objavljeno 29.6.2010 u 14:33.
ZDNews.hr

Danko Radić i Joke Vranković Foto: Index


Joke Vranković nije želio direktno odgovoriti je li preliminarni popis uoči početka priprema za Svjetsko prvenstvo u Turskoj potvrdio smjenu generacije, no jasno je da ćemo vidjeti zaokret u odnosu na bivšeg izbornika.

U odnosu na Repešinu gardu za Poljsku danas u reprezentaciji više nema Vujičića, Prkačina, Nincevića, Rozića ni Kasuna, a čak osam od 17 igrača, koliko je na popisu, u Turskoj bi moglo debitirati. Izbornik je u startu objasnio odluku koju je i prije stidljivo najavio, da će priliku dati Mariju Delašu i Leonu Radoševiću.

"Zbog situacije u kojoj je Stanko Barač, a imamo naznake da bi njegovo zdravlje moglo biti u redu, odlučili smo se za jedno ime više na popisu. Odlučio sam se za one igrače koji su se potvrdili kroz sezonu te za koje vjerujem da nam u ovom ciklusu mogu najviše dati.

Također, ne dijelim ovu momčad na vanjsku ili unutrašnju. Kompletnu sliku dobit ćemo kroz pripreme koje počinjemo i završavamo u Hrvatskoj", dodao je Vranković, koji će naglasak staviti na homogenost ekipe, jer smatra da je ona vitalna za izgled jedne momčadi na ovako velikom turniru.

Također, ne želi tijekom priprema raspravljati o konačnom popisu jer bi to stavilo dodatni pritisak na ekipu: "Nije mi u planu baviti se tim tko će biti deseti, jedanaesti ili dvanaesti igrač, mnoge kombinacije utjecat će na konačni oblik ekipe", za kraj će.

Popis: Roko Ukić, Zoran Planinić. Marko Popović, Davor Kus, Marko Tomas, Bogdanović Bojan, Hrvoje Perić, Rok Stipčević, Krunoslav Simon, Krešimir Lončar, Marko Banić, Stanko Barač, Ante Tomić, Luka Žorić, Vedran Vukušić, Mario Delaš i Leon Radošević.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.