213 CENTIMETARA VISOKI AMERIKANAC U ZADRU?
Amerikanac Jeffrie Mallory umjesto Trenta Plaisteda?
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 25.6.2010 u 0:52.
ZDNews.hr

Jeffrie Mallory Foto: Zonebasket.es


Nakon što trener Zadra, Danijel Jusup, u intervjuu za ZadarSport nije odbacio opciju kako će novi razigravač Zadra još jednom postati Jakov Vladović, prema dostupnim informacijama, mogući nasljednik Trenra Plaisteda na centarskoj poziciji mogao bi postati Zadranima potpuna nepoznanica, 213 centimetara visoki Amerikanac Jeffrie Mallory. Informacija je ovo koju nam je potvrdla osoba vrlo bliskia Upravi KK Zadar.

Mallory je rođen 23. svibnja 1983., a u opisu igrača na Eurobasketu stoji kako se radi o vrlo agilnom igraču s obzirom na svoju visinu i težinu. Zanimljiv je i podatak kako Mallory 'može pogoditi i tricu', što je rijetkost kod centara, a posebice kod igrača ove visine. U sezoni 2008/09 Mallory je nastupao u Španjolskoj drugoj ligi za momčad Cajasur – Musa Cordoba gdje je u 30 odigranih utakmica imao prosjek od 10.6 koševa po utakmici i 5.8 skokova. Slobodna bacanja su mu na (za centra vrlo dobrih) 77.6%.

Do zaključenja ovog članka nismo uspjeli doći do službenog komentara trenera Zadra, Danijela Jusupa, direktora ili predsjednika kluba, no to ćemo učiniti danas, te ćemo vas pravovremeno izvijestiti o reakcijama istih. Do tada, klikom na ovaj link možete pogledati statistiku potencijalnog nasljednika Trenta Plaisteda.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.