BOISA OSTAO U ZADRU, JUSUP TRAŽI ALTERNATIVU
Danijel Jusup uoči majstorice: Bitno smo slabiji bez Boise
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 10.6.2010 u 1:45.
ZDNews.hr

Car i Perić iznose Boisu s parketa Foto: 057info


Košarkaši Zadra i Cibone odigrat će danas posljednju utakmicu u sezoni 2009/10. Kao što je već poznato, nakon što su Zadrani poveli 2:0, Cibona je napravila isto, serijom 2:0 vratili su se u "život". Danas, s početkom u 18 sati (uz izravan prijenos na HTV 2) započinje konačni dvoboj Zadra i Cibone.

No, Zadrani u posljednju utakmicu, prema riječima trenra Jusupa, ulaze dosta oslabljeni. Kao što se očekivalo, Vladimer Boisa nije otputovao s ostatkom momčadi u Zagreb radi ozljede koljena koju je zadobio u četvrtoj finalnoj utakmici.

Podsjetimo, nakon što je Boisa dobio nezgodan udarac u koljeno za vrijeme četvrte finalne utakmice, u drugom poluvremenu se (u nadi da će moći odigrati utakmicu do kraja) vratio na parket. No, u igri se zadržao svega desetak sekundi te je radi jake boli ipak morao izići iz igre.

Jusup: Bez Boise nam šanse nisu velike

- Bit će nam izrazito teško bez Boise. On nam puno znaći. To je igrač koji se najkvalitetnije bori u obrani s Vukušićem. Njegovo neigranje će nam predstavljati veliki problem. Šanse nam nisu velike, ali daleko od toga da ćemo se predati. Moramo se konsolidirati i tu posljednju utakmicu odigrati najbolje što možemo - kazao je Jusup u najavi pete finalne utakmice.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.