POSLJEDNJA DOMAĆA UTAKMICA OVE SEZONE
Dvorana rasprodana, sve je spremno za spektakl!
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 8.6.2010 u 14:35.
ZDNews.hr

Dvorana Krešimira Ćosića i danas će biti puna! Foto: ZadarSport Forum


Košarkaši Zadra danas s početkom u 20 sati igraju posljednju utakmicu u Krešinoj dvorani ove sezone. Izabranici Danijela Jusupa, kako sami kažu, spremni su za, ako Bog da, posljednji okršaj s Cibonom u ovoj sezoni. Poznato je također kako su sve ulaznice radi ogromnog interesa rasprodane još jučer do 16 sati.

-- Iznimno nam je drago i počašćeni smo što za našu utakmicu vlada veliki zanimanje, ali mi se nastojimo držati podalje od bilo kakve euforije. Možemo razumjeti navijače, međutim, mi moramo biti posve mirni. Znamo koliki ulog sa sobom nosi dvoboj s Cibonom čija je kvaliteta neupitna. Koliko god mi želimo pobjedu toliko i oni. Sve što smo odigrali do sada mora se jednostavno zaboraviti – kazao je Rok Stipčević danas za Slobodnu Dalmaciju.

Četvrti finalni dvoboj Zadra i Cibone počinje u 20 sati u dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku, uz izravan prijenos na HTV 2.

Dečki, sretno. Vi to možete!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.