FINALE PRVENSTVA HRVATSKE, TREĆA UTAKMICA
Rok Stipčević: Cibona je i dalje favorit
Piše: H.B. | Objavljeno 4.6.2010 u 18:32.
ZDNews.hr

Rok Stipčević Foto: ZDS (arhiva)


Košarkaši Zadra u subotu, 5. lipnja igraju treću utakmicu finala Prvenstva Hrvatske protiv Cibone. Treću i možda posljednju, ukoliko sve bude po planu. Jedan od igrača radi kojih Zadar i vodi sa 2-0 je zadarski razigravač i šuter Rok Stipčević koji je tricom u posljednjim trenucima druge finalne utakmice u Krešinoj dvorani Zadru donio novu pobjedu. U najavi utakmice, Stipčević je za ZadarSport kazao kako je Cibona i dalje favorit, no dodao je kako kod igrača Zadra postoji jako velika želja za novom pobjedom i osvajanjem Prvenstva.

Zadar vodi 2-0, osvajanje Prvenstva nikad nije bilo bliže, tko je po tebi biti favorit u sljedećoj utakmici?

- Svaka utakmica koju igramo je zasebna. Mi u Zagreb odlazimo odigrati najbolje i najpametnije što možemo. Moram naglasiti da je Cibona favorit i u ovoj utakmici. Ono što nas očekuje sutra je mukotrpna borba od prve do posljednje minute. Trebamo biti svi za jednoga i jedan za sve, kao što se kaže.

Čega se treba pripaziti, odakle Cibona može najviše zaprijetiti?

- Treba prije svega pripaziti na njihovu tranzicijsku igru i skok u napadu. Posebno treba pripaziti na Gordona i Tomasa. Uvjeren sam da će svaki od igrača koji sutra nastupi dati svoj maksimum i zadnju kap energije da pobijedimo.

Možeš li zadarskim navijačima obećati pobjedu u Zagrebu?

- Ne mogu obećati pobjedu, ali mogu obećati da ćemo, kao što sam već rekao, dati svoj maksimum da dođemo do nove pobjede iako je Cibona, što sam također već rekao, favorit i u ovoj utakmici.

Na koji način ste proslavili pobjedu za 2-0 u Krešinoj Dvorani?

- Nije bilo posebnog slavlja. Bila je to utakmica kao svaka do sada, bili smo radosni i veseli u svlačionici, što je normalno. Odmah nakon utakmice uslijedile su pripreme za treću finalnu utakmicu tako da kod nas nema nikakve euforije. Postoji želja za pobjedom, no mi smo s obje noge na zemlji.

Prema najavama, imat ćete podršku dosta navijača u Zagrebu

- Svakako je bitno to što ćemo imati navijače kao podršku, naravno da su nam oni potrebni i nadam se njihovom dolasku u što je moguće većem broju – za kraj će Stipčević.

Utakmica je na rasporedu u subotu u 18 sati.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.