PRESSICA IZA UTAKMICE
[VIDEO] Jusup: Presretan sam, pokazali smo karakter!
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 2.6.2010 u 1:00.
ZDNews.hr

Danijel Jusup Foto: Screenshot


Trener Zadra, Danijel Jusup, nakon pobjede nad Cibonom kazao je kako je zadovoljan drugom pobjedom u nizu. Kazao je i kako bi utakmica imala lakši završetak za Zadrane, da se nije dogodila nesigurnost pred kraj posljednje dionice.

Danijel Jusup

Utakmica je bila ekstremno teška i naporna. Znao sam da je Cibona kvalitetna momčad kojoj ne treba puno da se vrati, naročito s agresivnošću, naprosto unose nesigurnost nakon što ukradu jednu ili dvije lopte. Iz toga kasnije proizvedu lake poene, oni dobivaju sigurnost, a protivnička momčad ulazi u fazu nesigurnosti. To se dogodilo nama večeras, mišljenja sam da nismo smjeli imati toliki broj izgubljenih lopti, posebice iz čistih prijenosa lopte. Da je bilo drugačije, vjerujem da ne bi gledali ovako neizvjesnu završnicu.



Opširnije u video prilogu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.