HOĆE LI IGRAČI CIBONE BITI KAŽNJENI?
Dino Perović: Kaznite igrače Cibone radi komentiranja suđenja!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 30.5.2010 u 13:34.
ZDNews.hr

Dino Perović Foto: ZadarSport (arhiva)


Nakon što su košarkaši Cibone poraženi na domaćem terenu u prvoj utakmici finala PH od Zadra rezultatom 76-80, očito ogorčeni upravo radi poraza, dvojica Ciboninih igrača, Andrić i Gordon nisu na lijep način komentirali suđenje nakon utakmice.

- Iz Zadra su sedam dana kukali i pričali o sucima, a onda se suci možda i malo uplaše. Dobra je i taktika Zadra koji je na početku dobio dvije-tri tehničke, a onda se suci osjećaju krivima pa vraćaju to. Da se razumijemo, izgubili smo utakmicu i to je naša greška. Nisu krivi ni suci, ni publika. Nitko, samo mi. Ali nismo igrali u Zadru, već na domaćem parketu i suđenje bi moralo biti korektno – riječi su Dalibora Bagarića, centra Cibone, a prenosi ih Kosarka.hr.

Slobodan u komentiranju suđenja bio je i razigravač Cibone Jamont Gordon koji je o svojoj petoj, isključujućoj pogrešci kazao sljedeće: "Čovječe, pa to se ne sudi u ovakvim utakmicama. Ovo je finale."

Iako je u utakmici koju je Zadar pobijedio bilo nekoliko kritičnih situacija, kao što je Andrićevo vikanje na suca, prava je istina da su upravo Zadrani bili ti koji su dobili najviše "tehničkih" na utakmici, a ne Cibona.

Nakon što je čuo za ovakve izjave igrača Cibone, predsjednik KK Zadar, Dino Perović u razgovoru za ZadarSport kazao je kako bi svaki igrač koji se ogriješi na pravilnik o komentiranju suđenja trebao biti jednako kažnjen.

- Što se same utakmice tiče, svi smo naravno zadovoljni pobjedom. A o komentiranju suđenja igrača Cibone nakon utakmice mislim da bi bilo fer i korektno da se na jednak način kažne svi oni koji se ogriješe o pravilnik o komentiranju suđenja. Pravila moraju vrijediti jednako za sve, – bio je kratak i jasan predsjednik KK Zadar Dino Perović.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.