SRETAN I U FRANCUSKOJ
Hrvat Juby Johnson: Povezuju me s Cedevitom radi Ace
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 28.5.2010 u 0:48.
ZDNews.hr

Juby Johnson Foto: ZDS (arhiva)


Tijekom jučerašnjeg dana u medijima se pojavila informacija kako je KK Cedevita zainteresirana za usluge bivšeg legendarnog igrača Zadar, Jubya Johnsona. Tragom te informacije, kontaktirali smo samog Johnsona (koji osim američke, od nedavno posjeduje i hrvatsku putovnicu) koji je u razgovoru za ZadarSport kazao kako prvi put čuje o tome kako je Cedevita zainteresirana za njega.

- Nikakvog kontakta između mene i Cedevite nije bilo. Ta informacija je možda plasirana iz razloga što mi je Aco Petrović bio trener, no stvarno nikakvog kontakta nije bilo - kaže Johnson.

Na naše pitanje da li će nakon završetka sezone razmisliti o eventualnom prijelazu u Cedevitu, Johnson je kazao:

- Ovdje sam jako sretan, sve je vrlo profesionalno i trenutno jedino o čemu razmišljam je play-off - riječi su Johnsona kojemu je BCM Gravelines prvi klub za koji je potpisao nakon pet godina provedenih u Zadru.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.