PH - ZADAR POVEO 1:0
Zadar na krilima Hrvoja Perića pregazio Cedevitu
Piše: 057info | Objavljeno 19.5.2010 u 21:39.
ZDNews.hr

Hrvoje Perić Foto: ZadarSport (arhiva)


Košarkaši Zadra su u prvoj utakmici polufinalne serije Doigravanja za naslov prvaka Hrvatske u dvorani Krešimira Ćosića pobijedili momčad Cedevite 83-73.

Nakon početnog vodstva gostiju 0-5 Zadrani su predvođeni maestralnim Hrvojem Perićem zagospodarili parketom i stigli do uvjerljive pobjede. Prednost je rasla iz minute u minutu. Nakon prve dionice bilo je 21-14, na poluvremenu 43-25, u 35. minuti 77-50.

Hrvoje Perić je s 32 koša bio prvo ime ovog susreta. Svojim je maestralnim potezima dizao publiku na noge, a kada je izlazio iz igre doživio je ovacije zadarskih navijača.

Valja istaknuti i doprinos Vladimera Boise (15 koševa) koji je u trenucima kada je Cedevita počela prijetiti u trećoj četvrtini (51-39) zajedno s Perićem zadarsku momčad vratio u pobjednički ritam.

Petrović: Demolirali su nas

Trener gostiju Aco Petrović je priznao kako je Zadar demolirao njegovu momčad, dok je domaći strateg Danijel Jusup iskazao zadovoljstvo pobjedom i prikazanom igrom i zalaganjem.

Obojica stručnjaka očekuju u Zagrebu posve drugačiju utakmicu punu neizvjesnosti.

Uzvrat je na rasporedu u subotu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.