ZADRANIMA SAMO BOD
Zadar - Lokomotiova - remi s 11 metara
Piše: SportNet | Objavljeno 2.5.2010 u 0:20.
ZDNews.hr

Podijelili bodove, Zadar i Lokomotiva Foto: ZDS (arhiva)


U susretu Zadra i Lokomotive svakome je pripao po jedan bod, a obje su momčadi put do protivničke mreže pronašle tek s bijele točke. Zadarski je ogled mnogo više značio domaćinima nego Lokomotivi. Ekipa Dalibora Zebića nizom se loših rezultata dovela u vrlo neugodnu situaciju, odnosno u borbu za opstanak, dok su gosti iz Zagreba mogli zaigrati rasterećeno, a naposljetku je to završilo - remijem.

Zadrani su aktivnije ušli u utakmicu i više vremena provodili na protivničkoj polovici, no nedostajao im je završni udarac. Udarac Ivana Santinija blokirao je kapetan Željko Sopić, a potom je njegova obrana zaustavila Antonija Mršića.

Nije bilo pomaka u zadarskoj igri sve do samog kraja prvog dijela, kada je Lokose pomazila sreća - Tomislav Glumac pogodio je okvir gola tik prije odlaska na odmor.

No, Zadar je svoju namjeru pretvorio u djelo ubrzo nakon što je lopta ponovno krenula s centra. U šesnaestercu Ivana Kelave srušen je Želimir Terkeš, a Antonio Mršić nema milosti s 11 metara.

Međutim, domaći nogometaši nisu dugo držali vrijedna tri boda u svom džepu. Samo pet minuta poslije njihovog vodećeg pogotka sudac Edi Šunjić iz Splita pokazuje na bijelu točku i na drugoj strani terena. Za 1:1 pogađa Mateo Poljak, koji se tako drugo kolo uzastopce upisuje u strijelce - a protiv Osijeka je prošli tjedan postigao svoj premijerni pogodak.

Lokomotiva je svoje domaćine mogla potpuno šokirati u 66. minuti, no Matej Jelić nije bio precizan, a posljednje su prilike na susretu pripale Zadranima.

Udarac Ivana Ćurjurića obranio je Kelava, a u sudačkoj nadoknadi Mršić je promašio iz slobodnog udarca i tu je bio kraj. Zadranima tako preostaje još 180 minuta nade u kojima će tražiti prvoligaški spas.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.